Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης στην πιο απλή του μορφή αποτελείται από μία ή περισσότερες κάμερες που συνδέονται σε μόνιτορ για την επιτήρηση ενός χώρου από απόσταση.

Το σύστημα αυτό μπορεί να επεκταθεί παρέχοντας την δυνατότητα καταγραφής της εικόνας χρησιμοποιώντας συσκευή ψηφιακής καταγραφής με σκληρό δίσκο. Η καταγραφή μπορεί να γίνεται συνεχώς, με χρονοδιάγραμμα ή όταν ανιχνευτεί κίνηση στην εικόνα κάποιας κάμερας και ενεργοποιήσει την ειδοποίηση του συστήματος.

 

Μεταφορά εικόνας


Τα συστήματα μεταφοράς εικόνας δίνουν την δυνατότητα πρόσβασης σε πιστοποιημένους χρήστες στην ζωντανή εικόνα μιας ή περισσοτέρων καμερών καθώς και των αρχείων καταγραφής μέσω του Internet.

Τα συστήματα αυτά διακρίνονται σε:

  • Συμβατικά, τα συστήματα αυτά αποτελούνται από συμβατικές κάμερες και χρησιμοποιούν ομοαξονικά ή UTP καλώδια για την μεταφορά αναλογικού σήματος εικόνας που μπορεί να συνδεθεί σε μόνιτορ, τηλεόραση ή σύστημα καταγραφής.
  • Ψηφιακά,  τα συστήματα αυτά αποτελούνται από δικτυακές κάμερες που συνδέονται απ’ ευθείας σε δίκτυο υπολογιστών ως δικτυακές συσκευές και επιτρέπουν σε πιστοποιημένους  χρήστες την πρόσβαση μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.
  • Υβριδικά, τα συστήματα αυτά αποτελούν συνδυασμό των παραπάνω συστημάτων, συμβατικές κάμερες συνδέονται σε ειδικές συσκευές που ψηφιοποιούν το αναλογικό τους  σήμα και συνδέονται και αυτές στο τοπικό δίκτυο και αντιμετωπίζονται ως δικτυακές.
 

 

 

 

Το κέντρο λήψεως σημάτων της εταιρείας μας, παρέχει άριστες υπηρεσίες όλο το 24ωρο. H Matrix Security S.A. διαθέτει το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο Κέντρο Λήψεως Σημάτων πανελλαδικά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ...

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας στελεχώνεται από προσωπικό άρτια καταρτισμένο που εκπαιδεύεται συνεχώς στα νεότερα συστήματα ασφαλείας.

Matrix S.A. Control & Security

Tηλεφωνικό κέντρο: 2104820860 Fax: 2104820863

mail: info@matrixsa.gr

   
Διαβάστε περισσότερα εδώ...
   
Αρχική σελίδα | Εταιρικό προφίλ | Υπηρεσίες | Επικοινωνία |
Developed by ID Technology

Copyright 2008 © Matrix S.A.